Algab #UitajaHetk fotokonkurss

Septembrikuus korraldame fotovõistluse uitamise olemuse tabamiseks - on see siis maitsete maailmas, vabas looduses või urbanistliku maailma tänavatel nagu 19. sajandil Prantsuse filosoofid flaneurismi algselt defineerisid.

Osalemiseks postita vähemalt 3 fotot septembri jooksul tägiga #UitajaHetk ja iga postitusega kutsu osalema üks sõber kellega tahaks koos uitada (või kes järsku peaks hoopis osalema #SeptembrisEiJoo kampaanias).

Ootame konkursile fotosid uitamisest – nii maailma tänavatel, looduses ja miks mitte ka maitsete maailmas. Fotode esitamise tähtaeg on 30. september 2021. Võitjad kuulutakse välja oktoobris.

OSALEMISE TINGIMUSED:

  • Võistlusel osalevad kõik #UitajaHetk tägiga fotod, v.a konkursi korraldamisega seotud isikud.

  • Konkursil osalemiseks tuleb esitada vähemalt 3 fotot.

  • Lubatud on piltide järeltöötlus, ka elementide lisamine või nende eemaldamine.

  • Fotokonkursil osalemisega annab võidufoto autor nõusoleku kasutada fotot konkursi ja selle tulemuste tutvustamisel. Foto kasutamisel viidatakse foto autorile ja võimalusel autori poolt lisatud pildiallkirjale.

FOTODE HINDAMINE:

Fotokonkursile esitatud fotode puhul hinnatakse nende atraktiivsust ja kunstilisust. Tähtis on fotol kujutatu selge ja üheselt mõistetava seose olemasolu uitamise olemusega.

Žürii eeldab, et fotograaf on pildistamisel pidanud kinni headest tavadest ja piirangutest, käitunud lugupidavalt pildistatavaga ning esitanud ausalt foto saamise loo.

Võitjad valib välja žürii mille moodustavad joogi Flâneur looja, kunstnik Maarit Pöör; fotograaf Temuri Khvingia ja laulja Teele Viira.

AUHINNAD:

TERVISLIK NÄDALAVAHETUS KAHELE – võitja, kelle 3 pilti uitamise olemust kõige paremini tabavad – lennutame koos kaaslasega päikesesaarele, öö Kuressaares spaas ja Lahhentagge Flâneuri tootmine koos tiimiga.

FOTONÄITUS ja FLANEUR – järgmised 10 parimat pilti valitakse fotonäitusele mis toimub Lahhentagge keskuses Saaremaal, ja autasustatakse Flâneuri pudelitega.

foto autor: Tiina Pitk